#videolawak Photos and Videos

18,071 Posts

Related Hashtags:

Top Posts

double tap to complete 😊 I ❤ SAHABAT . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet...

. . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawa ...

Semualah abah oi 😒 . . Follow @matborak  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawa ...

betul tak ? 💁 . ( Like, komen, Mention ) . . Nak ayat sempoi follow▶ @iglelakivsperempuan  Nak Ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet follow▶@ayatabangmoto... 

💪💪💪💪 . . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #law ...

tanda hati kau keras 💁 . (Komen dan Tag SAHABAT awak❤) . . Nak ayat sempoi follow▶@iglelakivsperempuan  NAK ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat sweet follow▶@ayataba... 

Patutlah "Nasi Haram" ,ade pork 😂😂😂 . . . . . Iphone 8 Rm1320 ?!!! follow . @mh.gadget  @mh.gadget  @mh.gadget  . #lawakinsta  #lawakmalaysia  #lawakhambar  #himpunanbahan ...

Sedapnya. Mana satu pilihan korang?@iglelakivsperempuan  ( Like, komen, Mention ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . joyahohjoyah#lelakivspe ...

tajamkah mata anda ? tengok berapakah angka diatas 💁 . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknaka... 

Recent Posts

. Dahulukan pekerjaan kita dengan solat sekiranya sudah masuk waktu baru hati rasa tenang. Siapa rasa byk masa terluang bila dah solat awal? 🙋😊 . 👤 Tag rakan anda 👇👇...

HI-CAL I 10g x 10 bungkus Ciri-ciri khas : Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malay...

haa jawab² 💁 @joyahohjoyah  ( Like, komen, Mention ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . joyahohjoyah#lelakivsperempuan #hatikecai #igbudaknak ...

tekan, akan, pekan. apa lagi ? . @joyahohjoyah  ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . joyahohjoyah#lelakivsper ...

Sedapnya. Mana satu pilihan korang?@iglelakivsperempuan  ( Like, komen, Mention ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . joyahohjoyah#lelakivspe ...

betul tak ? 💁 @joyahohjoyah  . ( Like, komen, Mention ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . joyahohjoyah#lelakivsperempuan #hatikecai #igbudakna ...

A atau B ?💁 @joyahohjoyah  ( Like, komen, Mention ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . joyahohjoyah#lelakivsperempuan #hatikecai #igbudaknaka ...

. Hati2 semua 😓 . 👤 Tag member korang 👇👇👇👇 . ✅Turn On Post Notifications . . Follow instagram . 🔥 @wan1words  . 🔥 @wansupplement  . 🔥 @ikhtiyar.co  . #wanwords  #han ...

Nyalon kalau kayak gini jadi deg deg ser ya .. jangan gagal fokus lihat sampai akhir ya 😅😅😂😂 #selingan  dulu ya 😀😃 #videolucu  #videohot  #videogokil  #videogemess  #vid ...

In Shaa Allah ❤ . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet follow▶@ayatabangmoto... 

Marah betul burung tu. Siap mencarut lagi 😂 Kisahnya, tempat ni tempat jaga burung terbiar. Sangkar yg kena pijak, burung tu punya masa ia diselamatkan. Tempat ni x nak...

yang mana satu ? 💁 . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet follow▶@ayatabang... 

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg la...

. . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawa ...

💪💪💪💪 . . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #law ...

Alarm yg sesuai untuk orang yg tidur mati 😂 Credit: @simonegiertz  Banyak lagi video menarik di @bestvideo.my  😀 #bestvideomy  #bestvideo  #videosantai  #videocool  #videol ...

Friendship Goals 🙌 . Nak ayat? Meh Follow: ▶@ayatabangpilot  ▶@ayatabangpilot  ▶@ayatabangpilot  . Turn On Notification ✔ Tag member korang ✔ . #aap  #ayatabangpilot  #hatike ...

Kelebihan kasut tinggi 🙌 . Anda boleh terbang selama 3 saat dan mendapat kesan lebam2 cap udang setelah jatuh 😂. Kalau jatuh cinta dgn admin tkpe gak . Best tak kasut t...

tanda hati kau keras 💁 . (Komen dan Tag SAHABAT awak❤) . . Nak ayat sempoi follow▶@iglelakivsperempuan  NAK ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat sweet follow▶@ayataba... 

Semualah abah oi 😒 . . Follow @matborak  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawa ...

hargai persahabatan anda ❤ . Komen dan Share 🌿 . . Nak ayat sempoi follow▶@iglelakivsperempuan  Nak Ayat budak nakal follow▶@igbudaknakal  Nak ayat gosip follow▶@joyahohjo... 

Gokil 😁😁 Follow:@jejakahumor  Like & tag temanmu #jejakahumor  #videokocak  #videohot  #videolucu  #videolucubanget  #videoviral  #videos  #videolawak  #gokilabis  #gokil  #ngak ...

Siapa lecture yg jenis macam ni ??? Kita geng hahaha . . . Iphone 8 Rm1320 ?!!! follow . @mh.gadget  @mh.gadget  @mh.gadget  . #lawakinsta  #lawakmalaysia  #lawakhambar  #him ...

double tap jika anda sayangkan gambar ni dalam poket anda ❤ . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbud... 

semestinyaa PEREMPUAN ! . . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawa ...

. . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawa ...

💪💪💪💪 . . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #law ...

Sweet❌Sweet . Nak ayat? Meh Follow: ▶@ayatabangpilot  ▶@ayatabangpilot  ▶@ayatabangpilot  . Turn On Notification ✔ Tag member korang ✔ . #aap  #ayatabangpilot  #hatikecai  #nak ...

double tap to complete 😊 I ❤ SAHABAT . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet...

Salam Geng,,Yang Mana Nk Kongsi Gmbar Atau Bagi Ayat2 Boleh DM Admin Tq For Great Support ⬅️komen n tag kawan korang ! ! #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpi ...

Satu je tau. . Nak ayat? Meh Follow: ▶@ayatabangpilot  ▶@ayatabangpilot  ▶@ayatabangpilot  . Turn On Notification ✔ Tag member korang ✔ . #aap  #ayatabangpilot  #hatikecai  #na ...

setiap masalah ada penyelesaiannya . . Follow @matborak  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #l ...

. . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #...

betul tak ? 💁 . ( Like, komen, Mention ) . . Nak ayat sempoi follow▶ @iglelakivsperempuan  Nak Ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet follow▶@ayatabangmoto... 

tajamkah mata anda ? tengok berapakah angka diatas 💁 . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknaka... 

Teknik apa ni ? Kuat gile gam gajah lekat kt kaki 😂. Dh macam kipas dh admin tengok 😅👀 • • • #lawakan  #lawakhangit  #lawak  #lawakkeder  #lawakke  #lawakgram  #lawakgila  #l ...

. . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawa ...

Kalau min dulu paling pahit kena berdiri depan perhimpunan. Korang? . Nak ayat? Meh Follow: ▶@ayatabangpilot  ▶@ayatabangpilot  ▶@ayatabangpilot  . Turn On Notification ✔ Ta...

Patutlah "Nasi Haram" ,ade pork 😂😂😂 . . . . . Iphone 8 Rm1320 ?!!! follow . @mh.gadget  @mh.gadget  @mh.gadget  . #lawakinsta  #lawakmalaysia  #lawakhambar  #himpunanbahan ...

setuju tak admin kata camtu ? 😊 . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet foll...

Telefon lah kawan kadang kadang ada yang talam hahahhahaha . ( Tag Kawan/bf/abang/kakak/adik/papa/mama/atok/nenek/cikgu💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@makjoyahh  Nak ayat ...

. . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawa ...

. . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #...

Ape punya janji😂 . Nak senyum? Meh Follow: ▶@senyumjerr  ▶@senyumjerr  ▶@senyumjerr  . Turn On Notification ✔ Tag member korang ✔ . #senyumjerr  #hatikecai  #nakkongsi  #nakbe ...

Kan?? 😂 . Support Page :- . @igjoejambul  . 👉 Tag kawan korang sekalian . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakk ...

. Yang menyusahkan tu diri kita sendiri. Bukan orang lain. Lembik dengan godaan syaitan. . 👤 Tag rakan anda 👇👇👇👇 . ✅Turn On Post Notifications . . Follow instagram ....

Video ini karya dari @melodydalampuisi  . Memang bermartabat 👍 👇 @goonegi  @goonegi  @goonegi  👍 __ __ Hastag 👇🇮🇩🇮🇩🇮🇩 #jomblo  #abujanda  #puisi  #kekinian  #kreatif ...

@iglelakivsperempuan  @hatikecai  @msyahmir1994  @mohamadnorazim  @atukpesan  terima kasih sbb sudi jdi geng serai 😊 . Follow @matborak  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel ...

Berpeluh tapak tangan nak taip caption ni 😱 Banyak lagi video menarik di @bestvideo.my  😀 #bestvideomy  #bestvideo  #videosantai  #videocool  #videolawak  #videokelakar  #vi ...

. . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #...

Rupa kot hahahahha . ( Tag Kawan/bf/abang/kakak/adik/papa/mama/atok/nenek/cikgu💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@makjoyahh  Nak ayat budak manja follow▶ @igakakmanja  Nak ay...

Siapa suka minum susu? Haa, bukan mudah dorang nk buat iklan susu Ni, kembung perut ouhh😄😜😜 . . 👆☝👆☝👆☝👆☝👆👍 ➡Follow kami @barai.my_  @barai.my_  @barai.my_  @barai.m... 

Bila hati dah banyak terluka. Harap awk faham. 😐 . ✔Sila tag member/kekasih/musuh/jiran korang👇👇👇 . #Nakbebel  #apaapajerr  #hatikecai  #nakpesan  #nakfakta  #nakkongsi  #n ...

. . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawa ...

. . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #...

rezeki yang kita tak perasan 🙁 . Komen dan Share 🌿 . . Nak ayat sempoi follow▶@iglelakivsperempuan  Nak Ayat budak nakal follow▶@igbudaknakal  Nak ayat gosip follow▶@joya... 

siapa pernah ? 😢 . (Komen dan Tag SAHABAT awak❤) . . Nak ayat sempoi follow▶@iglelakivsperempuan  NAK ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat sweet follow▶@ayatabangmoto... 

Bila awak? . Nak senyum? Meh Follow: ▶@senyumjerr  ▶@senyumjerr  ▶@senyumjerr  . Turn On Notification ✔ . #senyumjerr  #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickuplin ...

Kesian dia gugup tu hahah semalam konvo GMi pun ada yg lawak adehh dak2 konvo ni video - - - - #viraltular  #videoviral  #uia  #comedysemasa  #lawakmalaysia  #videolawak 

siapa masih single komen saya ✌ . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet follo...

Interview mamat saleh ni mcm nak ajak kawen 😂 #viraltular  #viral2017  #malaysiaviral  #videolawak  #videobest  #videoklakar 

Hahha 😂😂.. Smngat tuh ada, prgi blajr je lh dikk #madlipz #videolawak #viral  #lawak #lawakhambar  #malaysia  #malaysiaig  #lawakmalaysia  #tahpape  #noradanish  #aydajebat  #nee ...

Takde Masa. . Nak senyum? Meh Follow: ▶@senyumjerr  ▶@senyumjerr  ▶@senyumjerr  . Turn On Notification ✔ . #senyumjerr  #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupli ...

Melupakan boleh menyelesaikan pelbagai masalah . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@makjoyahh  Nak ayat budak manja follow▶ @igakakmanja  Nak ayat...

Seorang yang tabah . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@makjoyahh  Nak ayat budak manja follow▶ @igakakmanja  Nak ayat sweet follow▶@igakaksweet  ...

Tak semua cinta itu indah . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@makjoyahh  Nak ayat budak manja follow▶ @igakakmanja  Nak ayat sweet follow▶@igaka... 

. . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #...

Alaaa comelnya... Haha . #adoadojokautv  #lawak  #lawakhambar  #jangancakapakaktakpayung  #videolawak  #explore  . . Follow @adoadojokautv  !

double tap top complete ❤ . ( Like, komen, Mention ) . . Nak ayat sempoi follow▶ @iglelakivsperempuan  Nak Ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet follow▶@ay... 

. . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawa ...

kotak ape? 🤔 . . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  ...

SALAH JEB UBAT Peran:👇 @bucos_neverdie  @reza_bucos  @putra_hati_nurani  ======================= @indovitgram  @acehviral  @acehvidgram  @degelanhumor  @degelan_anak_hitz  @h... 

A good chef know to handle the situation. . Tag kawan korang yang pandai masak. . . . . #video  #lawak  #kelakar  #awesome  #kelakargila  #videolawak  #videokelakar  #videosent ...

Right? . Nak senyum? Meh Follow: ▶@senyumjerr  ▶@senyumjerr  ▶@senyumjerr  . Turn On Notification ✔ . #senyumjerr  #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #n ...

Setuju? . Support Page :- . @igjoejambul  . 👉 Tag kawan korang sekalian . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakke ...

Just for fun~🤣🤣 #pinkladybodyperfection  #videolawak 

Bukann ayah la kalau tk kasi ayat sentap mcm ni 😂😂😂 . . . . . . Iphone 8 Rm1320 ?!!! follow . @mh.gadget  @mh.gadget  @mh.gadget  . #lawakinsta  #lawakmalaysia  #lawakham ...

tu lah kannn . . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #law ...

. . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #...

kalau tak suka, jangan bagi harapan palsu 😏 . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak aya...

Seronoknya dapat suap buaya 😔 Banyak lagi video menarik di @bestvideo.my  😀 #bestvideomy  #bestvideo  #videosantai  #videocool  #videolawak  #videokelakar  #videohaiwan  #vid ...

Semua yg berlaku mesti ada sebab.... . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawa ...

. Sedekah tidak akan membuatkan kita miskin. Percaya janji Allah. . 👤 Tag rakan anda 👇👇👇👇 . ✅Turn On Post Notifications . . Follow instagram . 🔥 @wan1words  . 🔥 @wa... 

Itu pun susah ke awak? . Nak senyum? Meh Follow: ▶@senyumjerr  ▶@senyumjerr  ▶@senyumjerr  . Turn On Notification ✔ . #senyumjerr  #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #...

jujur taw 💁 . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet follow▶@ayatabangmotor  ....

REALITA KEHIDUPAN ANAK ZAMAN NOW 😂😂😂 cekidot!! . #videokekinian  #videolucu  #videokocak  #videohiburan  #dagelanvideo  #dubsmash  #anakzamannow  #zamannow  #videokreatif  #vid ...

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg la...

Adik ni mintak tolong atuk dia 😳 Banyak lagi video menarik di @bestvideo.my  😀 #bestvideomy  #bestvideo  #videosantai  #videocool  #videolawak  #videokelakar  #videohaiwan  #...

HI-CAL I 10g x 10 bungkus Ciri-ciri khas : Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malay...

Saham kita untuk masa depan 😊 . Follow @matborak  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgr ...

pilihan anda ? 💁 @iglelakivsperempuan  . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . ‌#lelakivsperempuan #igjoyah #ha ...

Tag cepatttt😂 @hatikecai  . nak lebih quotes ? Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickuplin ...

berapa lama ? 💁 @iglelakivsperempuan  ( Tag kawan² yang tersayang 💕 ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . #lelakivsperempuan #igjoyah #hatike ...

Mobil anti macet 👍👍 Follow:@jejakahumor  Like & tag temanmu #jejakahumor  #videokocak  #videokoplak  #videohumor  #videolucubanget  #videolawak  #ngakakk  #kocak  #gokilabis  #...

Sape yang suka study last minit? Itu barulah namanya student. 😂 . ✔Sila tag member/kekasih/musuh/jiran korang👇👇👇 . #Nakbebel  #apaapajerr  #hatikecai  #nakpesan  #nakfakt ...

yang mana satu kawan korang ? 💁 @iglelakivsperempuan  ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . ‌#lelakivsperempu ...

A atau B ?💁 @joyahohjoyah  ( Like, komen, Mention ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . joyahohjoyah#lelakivsperempuan #hatikecai #igbudaknaka ...

Setuju tak? . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@makjoyahh  Nak ayat budak manja follow▶ @igakakmanja  Nak ayat sweet follow▶@igakaksweet  Nak aya...

Kita hanya mampu merancang tuhan menentukan segalanya setuju tak? . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@makjoyahh  Nak ayat budak manja follow▶ @i... 

sape macamni ? 💁 . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal  Nak ayat sweet follow▶@ayatabangmo... 

Hmmm kan . ( Tag Kawan/bf/abang/kakak/adik/papa/mama/atok/nenek/cikgu💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@makjoyahh  Nak ayat budak manja follow▶ @igakakmanja  Nak ayat sweet ...

Pening admin fikir macam mana dia boleh buat ??? Bagaimana guys ??? . . . Iphone 8 Rm1350 ?!!! follow . @mh.gadget  @mh.gadget  @mh.gadget  . #lawakinsta  #lawakmalaysia  #l ...

kamu nk barang ape dengan doraemon ? 🤷 @iglelakivsperempuan  ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . Follow ig RASMI @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . #lelakivsperempuan #ig ...

. . ☆ Komen dan Tag SAHABAT awak👇👇👇 ☆ . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawa ...

. . nak lebih quotes ? follow 👉 @nakkongsi  . . #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #...

Tekan, akan, pekan. apa lagi ? . @joyahohjoyah  ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . Follow @igrasmi  #abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  @abangkhan  . . joyahohjoyah#lelakivsper ...

Popular Hastags