#lawak Photos and Videos

456,677 Posts

Related Hashtags: #lawaks #lawaking #lawake

Top Posts

sape berakhir huruf yang diatas ? sila munculkan diri anda kat sini 💕 . . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow : @joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal...

PART 9 - Hadiah yang paling dia suka ialah teddy bear 😔 . . “ASAL KAU BAHAGIA” - shortfilm (Click link on my bio untuk video full) . . @hakim_zulkifly  @officialitsroseni... 

Asal muram je muka ? tak suka pinky ke Meow 😂 follow quotes sebelah lagi menarik @pakmurai  .Komen , Share & Tag kawan ya. . Recommended follow : 👉 . ⭕@lawak.boring  . ⭕@... 

Tak rare lagi? Dah la bukan dekat Malaysia lak tu. Huiiiii 😱 kalau nak video lagi ada dalam @dah.viral  ⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ ⇊ Official Partners FREE iPhone 🎁 @bonanzagi... 

〰Jajajaja 😂 ⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺ ◼ ◼ ⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺ ➡Deja tu like❤ ➡¿No me sigues? @ptomafiioso  ➡Menciona💭 ➡Comenta👇 ⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺ ◼ ◼ ⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺ ⚠Hastags⚠ #funnymemes  #lau ...

Situasi pembebasan warga yang disandera KKB. Bravo TNI PORLI #enamonjoke  #bagikertas  #dagelangokil  #dagelanlucu  #dagelanmeme  #dagelanvidio  #gambargokil  #gambarlucu  #gokil ...

Haha perangai macam jilake😂 Tag Rakan Anda ✅ Turn on post notification Follow @lawak.kaw  Jom Follow✨ 🔥 @hiburanpakcik  🔥 @twitter.kelakar  🔥 @fakta_fake  🔥 @lawak_kot... 

Problema lanang kalu nak ngelamar gadis wong. . @palker_bg  #kelakar  #kelakarpalembang  #palembang  #kayuagung  #pagaralam  #prabumulih  #sekayu  #lahat  #muaraenim  #linggau  #ba ...

Perempuan kan selalu betul!! 😂😂 . 🎈Tag rakan anda 🎈 Turn on post notification . 🎁 Jom follow! . 🌟 @malaysian_comedy  🌟 @lawakdalamkasut_  🌟 @lawak.chipster  🌟 @lawa... 

Recent Posts

Terlalalu bnyak wartawan, evakuasi jadi terhambat.. . Vid : @sorotanrakyatofficial  . #kelakar  #kelakarpalembang  #palembang  #kayuagung  #pagaralam  #prabumulih  #sekayu  #laha ...

Tak semua pesanan atok ni boleh pakai! . Tag kawan2 korang . Credit to @alifffroslan  . #MadlipzMalaysia  #Madlipz  #Dubbing  #Terbaik  #Lawak  #Videomadlipzlawak 

Meet My Sis: Dance Battle (NRD vs Naythalie) #inshot  #vine  #cute  #summer  #comedy  #vines  #happy  #fun  #bestvines  #lawak  #hair  #malaysiavines  #hot  #cool  #fashion  #friends  #s ...

Setuju?#atukpesan  Komen dan tag 4 sahabat cucu ❤ . Boleh follow juga cucu atuk ni : Nak fakta cinta ▶@abangkhan  Nak fakta girls ▶@akakkeningtebal  Nak fakta sentap ▶@naks... 

Admin selalu buat kt fon admin, mmg berkesan😱

Mantap kali gaya eda ini. #lucu  #lawak  #bataks  #dagelan  #humor 

Untunglaa pompuan😪 . Cepat geng! Target 3k follower @lejenpesan  ! Tolong tag member2 yang tak kenal lagi @lejenpesan  .. tq😘 . @lejenpesan  @lejenpesan  . . #igersmalaya  #...

Kan dah kene setepek kat muka...spe penah kene cmni..🙋 . . 📌tag member/bf/gf korang📌 . . 🎯jom follow @siladengar._ 🎯 . . #follow  #siladengar  #malaysia  #ikutcarakita  ...

renung2 kan kawan² ku 😊 . . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow : @joyahohjoyah  Nak ayat budak nakal follow : @igbudaknakal  Nak ayat sweet follow ...

Jikalau terjadi di hadapan anda, apakah reaksi anda?😂 . Tag Rakan Anda ✅ Turn on post notification Follow @lawak.kaw  Jom Follow✨ 🔥 @hiburanpakcik  🔥 @twitter.kelakar  �...

Rasa coklat rasa pisang rasa........ (isi sendiri) @balividgram  #balividgram  @comedy_dewata  #comedydewata  @infobaline  #infobaline  @lawakbaline  #lawak  @balivids  #balivids ...

#Repost  @pakmurai  (@get_repost ) ・・・ Tag atau tuliskan nama kawan yang sentiasa ada saat susah dan senang . . . Komen , Share & Tag kawan ya. @pakmurai  @pakmurai  . Terima ...

Karena kamu, sering kali otak dan hati berulah, saling menyalahkan dan menggap diri benar. Otak merasa angkuh dengan teritorinya yang berada dikepala, namun keangkuhan ot...

Jangan tersilap pakai selipar ye guys😅😅nnti boleh jadi gadoh😅😂😂😂 . Kredit: @ajqhrs  . #lawak #madlipz #lawakgila #lawakking #lawakker #lawakkeder #ok #naruto #chou 

Kalau ada nama lain nyatakan 😁 . .✅ Tag member korang. . . . . . . . #whatsyok  #igersmalaya  #dagelan  #lawak  #malaysia  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #mud ...

Haram Jadah punya Monyet😂😂😂 #lawakterkini  #lawak  #lawakhambar  #lawakan  #lawaklucu  #lawakke  #lawakbuje  #lawakreceh  #lawakpetang 

😂😂😂😂😂😂😂 . . ✔ TAG someone / member-2 korang ye 😘 . 🚨Jangan lupa TURN ON notifications post @chaoi_channel  . RIBUAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA SEMUA 😍 , SAY...

Coba-coba😂😂😂😂 #kwai  #minangkocak  #lawak  #lfl  #fll 

#aimanbebel  ——————————————————————— Support Page Kami 👉 @aimanbebel  Nak Fakta? Ada Kat @fakta.mengarut  ——————————————————————— Jom follow Kawan Admin @akak.pesan  @mahume... 

#aimanbebel  ——————————————————————— Support Page Kami 👉 @aimanbebel  Nak Fakta? Ada Kat @fakta.mengarut  ——————————————————————— Jom follow Kawan Admin @akak.pesan  @mahume... 

Ngakuuuu . FOLLOW JUGA AKUN BERIKUT (RECOMENDED) . @LAWAKLUCU  . @RAJAHERP  . @PRESIDENHERP  . @KOMIKTAWA  . . #komik  #lucu  #komiktawa  #rajaherp  #ketawa  #koplak  #komedi  #lawa ...

Btullah admin pun setia pada yng satu#aimanbebel  ——————————————————————— Support Page Kami 👉 @aimanbebel  Nak Fakta? Ada Kat @fakta.mengarut  ——————————————————————— Jom f...

Stress be like 💆 (suka2 saja ni..bukan ciyus😂) hahaha . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #funny  #fun  #lol  #funniest  #funvid  #funnyvideo  #video  #love  #cute  #happy  #...

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇 @ubattin... 

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇 @ubattin... 

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇 @ubattin... 

Sedapnye dia makan 😂😂 #lawak 

Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. .. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? jom pm 😊. __...

Misteri micin yang hilang ! . Tag teman kalian yang doyan nyemil . . . . . . #MadlipzIndoSatu  #MadlipzIndonesia  #MadlipzIndo  #Videolucu  #Dagelan  #1cak  #ngakakhumor  #ngaka ...

Kawan kalera.. 😠😠 Follow@kopi.paik  Follow lo kanti" @puak_lanyah  @paremanlapau  @love_urangawak  @sampalahkarambia  @aisudah  @minangakak  #lawak  #malawak  #kalera  #sa ...

Popular Hastags